Over ons

Lavoro voor iedereen

In Lavoro vzw bundelen we de krachten en expertise van 3 sociale maatwerkbedrijven. Zo kunnen we gerichter inzetten om sociale tewerkstelling te optimaliseren en uit te breiden. Hierdoor creëren we meer jobkansen voor mensen die moeilijker werk vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Iedereen die, net zoals mascotte Lavorootje, wel van aanpakken weet, vindt sowieso zijn plek bij Lavoro vzw.

Oesterbank

Werk mee aan de productie en levering van materiaal voor metaal-, hout-, of montagebedrijven. Tijdens een opleiding leer je hoe alles werkt en binnen de kortste keren voer je het zelf uit. Zin om er in te vliegen?

De Duinenwacht

Bouw mee aan natuur-, bouw- en renovatieprojecten en het onderhouden daarvan. Of help als EnergieSnoeier met het onderzoeken en implementeren van energiebesparende initiatieven. Laat het klussen maar beginnen!

De Kringwinkel Kust

Samen met collega’s kan je actief de afvalberg verkleinen. Dankzij de verschillende talenten van onze medewerkers, kunnen we heel wat gedoneerde spullen een tweede leven geven. Help jij ons?