Werk bij ons

Op zoek naar een buitengewoon toffe job?

Zoek jij een job op maat van jouw talenten? Zo één waarin je je helemaal kan uitleven? Sta je te trappelen om je energie om te zetten in deugddoende werkervaringen? Wij hebben tal van verschillende jobs in diverse omgevingen.

Werken in een bedrijf

Materialen produceren, machines bedienen, helpen in het magazijn,… In de vestigingen van Oesterbank zijn er talloze mogelijkheden waar jouw helpende handen welkom zijn.

Werken in een winkel

Achter de schermen of in onze winkels gebeurt er heel wat om alles vlot te laten verlopen. Oog voor detail, inzicht in techniek, een geboren creatieveling… jouw talenten dragen bij aan onze werking.

Werken in de natuur

Heb jij groene vingers of hou je gewoon van de natuur? Dan zijn de projecten van De Duinenwacht helemaal jouw ding. Het respectvol onderhouden en verzorgen van de natuur staat hier centraal.

Werken in de bouw

Wie zichzelf beschouwt als een handige harry en zich opperbest voelt op een bouwwerf, kan zich helemaal uitleven bij De Duinenwacht voor een waaier aan projecten.

Werken op de baan

Ben je helemaal in je nopjes met een stuur in je handen? Zet jouw rijvaardigheden in bij onze transportafdeling. Zowel bij Oesterbank als bij De Kringwinkels is het cruciaal dat alles veilig op de juiste bestemming geraakt.